Estudi

Savoir faire: Fer les coses bé, saber adaptar-se a totes les
situacions possibles sense perdre mai l’elegància

Des de l’escalinata que dona accés a l’estudi Miquel Lloveras ja es respira el Savoir Faire i l’elegància. La casa modernista Joaquim Freixa de Terrassa obra del prestigiós arquitecte Lluis Muncunill, t’obra les portes a un estudi d’arquitectura amb una identitat molt personal i únic. Una essència que el Miquel porta intrínseca en el seu adn familiar. El seu rebesavi l’Eloi Lloveras al 1917 va fundar l’emblemàtica tenda de mobles i d’interiorisme Lloveras i així han anat succeint generació rere generació fins a dia d’avui.

El Miquel inspirat en els seus avantpassats, va voler anar més enllà de l’interiorisme i des de petit va tenir clar que volia ser arquitectura, per tal d’implicar-se des de l’inici en l’art de projectar edificis destinats a fer una vida millor a les persones, sigui quin sigui el lloc en el que vulguin viure.

L’elegànciano és destacar és perdurar i ser recordat

L’estudi basa la seva arquitectura en la cerca de la simplicitat i el benestar de les persones, projectant espais lliures d’elements innecessaris, amb ordre i pulcritud, amb obertures que aprofiten al màxim la llum natural, energèticament eficients i adaptant-se a tots els entorns.

Cada client i cada projecte són únics, i tot l’equip treballa sota aquesta premissa. D’aquí neix la importància d’empatitzar, conèixer molt bé a les persones, els seus gustos i les seves necessitats, i d’implicar-se intensament en totes les etapes del projecte, desde la visita inicial, l’evolució del bàsic, fins a l’assessorament en cadascun dels detalls i materials.

La rehabilitació,
un acte d’humanitat

La gran experiència del despatx en projectes de rehabilitació en edificis catalogats i protegits, l’ha convertit en una de les seves passions i especialitats. Edificis amb els que mitjançant la rehabilitació es busca ressaltar la seva història, i al mateix temps aportar noves solucions arquitectòniques que facilitin la vida de les persones que l’habiten sense eliminar els signes d’identitat del mateix edifici. Que el patrimoni perduri al llarg del anys amb la mínima intervenció.

Equip

Miquel Lloveras Guilà

Arquitecte desde 2003 por la ETSAV. Col·legiat pel COAC.
El 2017 funda el seu estudi d’arquitectura Miquel LLoveras. Anteriorment havia col·laborat amb altres despatxos, Darq arquitectes, Ruizsánchez Arquitectes, Moran Arq, Albert Ibañez i Joan Folch arquitectes.

Mar Genovès González

Arquitecte per l’ETSAV

Dídac Suberviola Serrano

Arquitecte per l’ETSAV

Col·laboradors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.